lördag 20 november 2010

Fortsatt hett fiske i sundet!

Metet fortsätter att vara bra i sundet. I tisdags så var Marcus ute och hade fint mete med fina toppfiskar. Det hade blivit 30 - 40 plattfiskar där den största skrubban vägde 750 gr, rödspätta (bild nedan) på fina 1,5 kg. Samt 2 st reg-koljor på 1 kg och 1,25 kg.

Vandia fortsätter att öka på sin reglista och är nu uppe i 87 storfiskreg i år imponerade. På torsdagen kom där 2 reg skrubbor och fredagen gav rödspätta på 1,6 kg (bild nedan) samt skrubba på 1,34 kg. Mängden plattfisk är också där så metet är hett där ute nu:)

Själv så hade vi planerat hajfiske tills i dag med 2 Danska båtar Team Ocean Seeker och Team Game Over med Carsten Faber. Men vi fick ställa in det sent i går kväll då vindarna för Kattegatt inte såg bra ut. Men vi hoppas komma upp där inom det närmsta. Ocean Seeker var i går några timmar på sundet och fiska upp agn till hajfisket. Och där var riktigt bra storlek på sillen 60% var mellan 300 - 350 gr.

Även torskfisket på det grunda utanför Malmö är bra med rätt förhållande så kommer det riktigt bra med torsk. Trots fint väder i dag så inget fiske denna helgen för oss.

Tight Lines!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar