måndag 24 oktober 2011

Småbåtsfisket slut för i år!

Tyvärr visa det sig att felet på motorn inte var så enkelt som vi hade önskat och hoppats på. Utan flera saker i växelhuset är i sönder och eventuellt blir det ett helt nytt. Med tanke på att saker ska beställas och jobbet ska göras, sen är vi snart inne i november också. Och med dom senaste vintrarna i åtanke så är frågan om det kommer att bli mer fiske från Poseidonbåten i år. Men som vi skrivit tidigare så ska vi nog komma ut på en del fiske ändå! vi har bla mete med Vandia i november med klubben sen blir det lite små tävlingar samt en del fiske från land. Flera fiskevänner har ringt samt skrivit till oss och sagt att vi kan hänga med ut i deras småbåtar. Något som vi uppskattar enormt mycket och är väldigt tacksamma för. Så ett stort tack till er:)

Nog om det nu! i sundet fortsätter Vandia sitt fina plattfiskmete och under helgen så kom det ännu ett storfiskreg på rödspätta. Om jag räknat rätt så har det kommit upp 8 st i år (reggade)och en väldigt fin metemånad ligger framför oss där vi absolut ska försöka att komma ut ett par gånger. Även fisket på det grunda efter torsk är bra så det kan bli en riktigt rolig tävling den 12-13 november. Det finns fortfarande platser kvar desto fler vi blir, desto roligare blir det. Mer info om torskfestivalen hittar ni här.

Så här i höstrusket så åkte vår vän Werner ner till Gambia i 3 veckor. Och givetvis så har det blivit fiskat en hel del, om jag får gissa så varje dag:) han har bla fått tarpon över 20 kg, snabbsimmande ladyfish, barracuda över 10 kg med mera. Och inte minst så har han njutit av sol, bad och goda drinkar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar