onsdag 28 december 2011

Året lider mot sitt slut!

Och vi håller på med att sammanfatta fiskeåret 2011 samt ett reportage från årets Norgeresa, ska försöka få det klart innan året är slut hade jag tänkt mig.

Mycket blåst den senaste tiden och det ena ovädret avlöser det andra. Under morgondagen väntas återigen hårda vindar. Men på fredag så ser vädret bra ut och då blir det som sagt jiggfiske, har varit mycket jiggfiske den senaste tiden. Men det är ett roligt fiske när fisket är bra. Och det har det minst sagt varit den senaste tiden på Linda. I dag kom en trevlig rapport från Peter som berätta om ett kanonfiske!
Texten nedan är hämtad från Landskronabåtarnas hemsida.

Vädret i dag var ingen höjdare, halvfriska vindar, grått och en aning blött. MEN vad gör det när fisken nappar bra! 22 man fick tillsammans i hop 181 torskar. Fina fiskar med 5,2 kg i topp. Bäst lyckades Andrei som hade 21 st följt av Marios som hade 19 st. Det var även kul att se att folk återutsätter fisk när dom känner sig nöjda. Torsken går alldeles utmärkt att återutsätta framför allt när dom fångas på grunt vatten.

På fredag kör dom en ny tur på det grunda är ni sugna så ring Peter på 0760 - 391040 fram till 22:00 för att boka plats.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar