torsdag 1 mars 2012

Sportfiskegigantens nya butik öppnad!


I dag slog sportfiskegiganten upp dörrarna till sin nya butik passa på att besöka butiken som är fylld upp med nya fiskesaker, kläder med mera.

I Östersjön fortsätter Falken att ånga på och sportfiskegiganten hade en tur i söndags. våra fiskevänner Michael Hagen och Nikki Brandt från smygefiske team var med. Det hade varit gott om fisk men inga över 10 kg. Dagen efter var ett gäng från Tinca med mycket fisk över 6-7 kg den turen gav två över 10,2 och 12,4 största tog Robert Pedersen. I dag är Ask Peter från Danmark ute ska bli spännande att se vad den turen ger.

Fortsatt ostabilt fiske i sundet men det bör när som helst stabilisera sig igen. Vädret inför morgondagen ser väldigt fint ut med svaga vindar och strålande sol. Så förmodligen blir det en tur på sundet, kanske har det stabiliserat sig då:)

Den 28:e april är det tävling på Landskronabåtarna (Perssons Cup) och det är torskfiske på grunt vatten. Ni kan läsa mer om tävlingen här. Tyvärr kan vi inte själv deltaga i denna tävling då vi har annat inplanerat då.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar