torsdag 10 maj 2012

Hemma igen och fiskerapporter!

Då var man hemma efter ännu en Norgeresa och en lång bilfärd hem som gick bra. Vi vill tacka Johan och Tommy för ett gott samarbete på vägen upp. Vill även passa på att tacka Jimmy och övriga för en trevlig vecka i Nappstraumen.

Under tiden vi varit borta så har det kommit en del rapporter på mejlen. Fisket på det grunda efter torsken har tagit fart ordentligt. I går kom en rapport från Björn på Öresundsfiske som hade haft ett fint fiske med sin båt spinnaren. Bästa man hade fått 12 st torskar.

Även horngäddorna har invaderat sundet och det fångas bra med horngäddor överallt. Thomas på Vandia rapporterar om ett fortsatt bra fiske efter dom platta även slätvarar har dom fått.

En del fiskevänner har varit i väg och kört på vandringslaxen vid Hasselö medans vi var i Norge. med blandat resultat. Men någon som fick en grym lax var Johan Tiljander från sportfiskegiganten han låna Rickards båt. Och körde en två dagars första dagen gav en 10 kg som återutsattes. Andra dagen fick han på en riktigt fin lax som både höjde båtrekordet och Johans Personbästa.

Laxen vägdes till 19,1 kg och sedan fick även den friheten igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar