onsdag 3 april 2013

Fisket under påskhelgen!

Tyvärr blev det inget laxfiske för min del men får se om man kan komma ut framöver på det då fisket är riktigt bra! och det är stor fisk också.. Men kom i allafall ut på en tur på sundet i söndags med Amigo där fiske på grunt vatten efter torsk stod på schemat. Med lördagens fiske på Amigo i tankarna där det var otroligt bra fiske med fin storlek minst 20 st över 4 kg och 150 torskar till ca 20 man så styrde jag bilen mot Barsebäck i goda förhoppningar att få lite torskfile i frysen. Men så blev det inte riktigt dåligt fiske tyvärr trots ett stort arrangemang från Uffes sida! men i bland fungerar det inte. Men på måndagen var det  bra fiske igen bästa man Piotr Bielawski hade 14 st någon 10 st osv. Så fisket på det grunda blir bara bättre och bättre nu!

Till helgen så tar vi ut Posidonbåten från sin vinterdvala så framöver blir det småbåtsfiske. Ska bli riktigt kul att starta säsongen man har minst sagt längtat! denna vintern har varit riktigt lång. Och vår fiskeaktivitet under vintern har minst sagt också varit låg:) Men nu laddas tackelpärmen med nya heta tackel! blir väl en meterunda på sundet inom det närmsta.

Ni missar väl inte sportfiskemässan denna helgen en massa spännande saker som händer där, saker att handla till riktigt bra pris, nyeheter, fiskeprofiler som delar med sig av tips osv. Ta en titt och se en del utav vad som händer där genom att klicka på bilden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar