lördag 25 januari 2014

Sportfiskemässan närmar sig!

Nu närmar sig sportfiskemässan som detta året är i Kista den 21-23 mars. En del nyheter på årets mässa och vad vi tycker är den absolut hetaste nyheten är ett havsfisketorg där det kommer vara fullt med olika resmål, havsfiskebåtar, simulator och givetvis havsfiskeprodukter. Allt tillsammans med kunniga profiler som ger råd och tips. Vi kommer lotta ut 8 st fribiljetter till sportfiskemässan mer om det lite längre fram så håll koll på bloggen.

Har varit väldigt lungt med fisket för vår del någon torsktur med vandia framöver lär det bli. Vi får väl hoppas att kylan håller i sig så det kan bli bra isar en runda upp till gullmarsfjorden lockar. Även om man såklart föredrar isfritt, vårvärme, sommar och hela den biten så är det ett kul fiske från isen. Det är trots allt bara 1-2 månader i bästa fall i skåne med den biten.

Har blåst väldigt mycket den sista tiden så småbåtarna har haft problem med att komma ut. Men dom som trotsat vinden har fått bra med torsk och en del över 10 kg. Vandia Thomas är nyligen hemkommen från Panama och i går var dom ute och kämpa mot en ström på 4 knop. Men dagens strösta pressa vågen till 14,3 kg och det var Niklas Nielsen som fick den.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar