lördag 10 juli 2010

Två dagars fiske!

Vi har varit ute både torsdag och fredag och kört på sommartorsken. På torsdagen var fisket katastrof för oss vi leta från kl 05:00 - 07:30 utan att hitta något lämpligt att stanna på. Så vi gav upp! men givetvis kom det i gång strax efter vi kört in. Men i går var vi tillbaks och tog revanch det var fina bulor direkt på morgonen största vi såg var 5 meter hög. Så fredagen sluta med strax över 20 torskar mycket av fisken låg mellan 2 - 3 kg och 4 st av dom vägde över 4 kg. Så det var riktigt fin matfisk. På vägen in så möttes vi av flera Tumlare uppe vid Ven. Försökte att ta foto på dom men det var svårt att få någon bra bild.

Nägra vänner var i går kväll ute och meta makrill. Men det hade varit riktigt segt för dom där dom låg en på 700 gr var allt. Men där var en Tumlare som plöjde runt där så kanske inte så konstigt.

Uppe i Norge är det fortsatt fint väder både på Havöysund och Söröya. Danska Team Stormen kom upp till Havöysund i tisdags. Och dom har fått flundror upp till 38 kg. En annan som är där uppe är NSA guiden Cristian Klagenberg och han fick verkligen drömhugget och efter en kortare men mycket tung fight kunde Cristian skriva in en hälleflundra på 197 cm C/R bland sina fångster. Och enligt dom i båten så var det inget tvivel om att det var en 100 + hälleflundra då den var i riktigt bra kondition.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar