tisdag 16 november 2010

Svenska rekordet på Bonito till Benny!


Samma dag som vi var uppe i Bua så var även Benny Johansson på plats. Vi fick ju ingen Bonito under den turen. Men desto bättre gick det för Benny som fick en som vägdes till 2,164 kg på krönt våg. Den har nu blivit godkänd som Svenskt rekord. Grattis Benny. Tidigare i år så var han ute på 10-gradarn där en blåkäxa på 815 gr fatta tycke för hans tackel så även här blev det ett nytt rekord. Benny är nog den enda som tagit 2 Svenska rekord från havet samma år. När det gäller blåkäxan så slogs det i augusti av Sten-Sture-Jönsson som fick en på 906 gr även den på 10-gradarn.

Benny med Svenska rekordet på blåkäxa som han var innehavare till i ett par månader.

Sten-Sture med Svenska rekordet på blåkäxa 906 gr. Blir det en nytt rekord nästa år??

2 kommentarer:

 1. Tro det eller ej men undertecknad tog faktiskt 2 Svenska rekord från havet 1999 då jag fick den första Blåkexan och Skolästen.
  Även en blind höna.....
  Stort grattis Benny till rekordet och blir du inte årets havsfiskare i år med 2 svenska rekord, vinst i SM från turbåt, SSC mm samt förmodligen en storseger i GHFK specimen och otaliga reg blir jag väldigt överraskad.
  Tack Patrik för en grymt bra och uppdaterad sida.
  Fiskehälsningar Magnus Team Isola

  SvaraRadera
 2. Hej Magnus!

  Tack för informationen. Vi försöker göra vårt bästa med sidan. Jag blir också mycket förvånad om inte Benny blir årets havsfiskare. Det är han väl värd.

  Fiskehälsningar Patrik

  SvaraRadera