onsdag 23 mars 2011

Drottningen i djupet-hela filmen

Ett fiske som verkligen exploderat dom sista åren är hälleflundrafisket. Och i dag är det många som åker till Norge enbart för att rikta fisket efter flundran under hela sin vistelse. Har man fått en så är det inte så konstigt i heller då är man fast i hälleflundrafisket. Som kan vara ett mycket tråkigt fiske går att jämföra med laxfiske långa perioder det inte händer något. Men när det väl gör det så är det alla tråkiga timmar värt. Nu har dom släppt hela filmen "drottningen i djupet" poseidonbloggen visa för ett tag sen ett klipp från den. Men nu kan man som sagt se hela filmen här och det är fantastiskt att dom kan filma hugg och allt.

Bilderna nedan har inget med filmen att göra. Utan är från vårt eget fiske sommaren 2009 uppe på Söröya.

På bilden nedan har en större hälleflundra precis huggt och Charlies glädje går inte att missa när man tittar på bilderna, hördes också för den delen:)

Efter ca 20 min kommer den upp i båten, nytt PB för Charlie. Längd 166 cm och vikt enligt tabellen ca 65 kg. Någon vecka tidigare hade han fått en på 58 kg. Charlie var ju guide på Nordic Sea Angling och under hela sommaren 2008 så fick han ingen större flundra. Sen får han två riktigt fina på mycket kort tid. Man blir aldrig klok på fisket kanske därför det är så otroligt roligt också:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar