torsdag 28 april 2011

Tobisfiske och torskfiske i går!

I går morse stack jag ner igen för att se om där var mer tobis på plats än förra gången. Vilket det var så det blev ett gäng i går, blir ett par turer till. Tobisarna är i riktigt fin storlek mellan 15-20 cm perfekta som bete till makrillfisket under sensommaren och annat fiske.

Efter tobisfisket så följde jag med ut med Amigo då jag och Marian som jobbar på Tumlaren hade bestämt att vi skulle ta en tur och snacka lite (som Danskarna säger en hyggetur) Fisket var till början riktigt segt för oss då vi inte drev alls och strömmen var noll. Uffe fick till och med putta båten med hjälp av motorn. Men sen öka vinden och strömmen kom i gång då börja det hugga riktigt bra. Jag fick 9 torskar, Olle 4 st, Marian 11 st. Sammanlagt kom det upp 86 torskar upp till 5 kg.

Är vädret bra i helgen så blir det fiske en av dagarna i alla fall. Det blir mete kombinerat med horngäddefiske.
Flera småbåtar kommer fiska i vattnet kring Måseskär nu i helgen. Tyvärr kunde vi inte själv ansluta till fisket hade varit riktigt kul alltid roligare när man fiskar flera båtar. Kommer säkert komma upp en del fina fiskar under dom dagarna. Ett riktigt skitfiske på er:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar