söndag 12 juni 2011

Rapport från Havöysund!

Fk Havet från Jönköping är en sportfiskeklubb som är inrikat på havsfiske. Och dom gör årligen flera klubbresor både inom Sverige och Norge. Den 31/4 gick så resan till Havöysund för 1 veckas fiske. Här kommer en liten rapport från dom.

Sammanlagt blev det 3 fiskepass efter rödspättan 2 st av dessa blev väldigt lyckade med sammanlagt 5 fiskar över 2 kg. Den största stod Filip Dorsen för på fina 2,7 kg. Det blev även ett pass efter havskatten och ca 50 katter fångades under det fiskepasset. Torsk blev det också en del upp till 13,2 kg. Fast vi försökte undvika koljorna så gick det inte nästan alla dom platser vi fiska på var helt nerlusade av koljor, Största ca 2,5 kg. Totalt lyckades vi få 15 hälleflundror under veckan med dom 2 största på 18,2 och 27,2 kg. Vad som kunde blivit resans fisk var den hälleflundra som fatta tycke för Hasse Dorsens pilk. Han fajta flundran i 25 min innan den tyvärr släppte. och under den tiden så lyckades han inte rubba fisken mer än 1 meter.



Filip har trots sin ålder besökt Norge flera gånger. På bilden syns han med rödspätta på 1,960 kg från en tidigare resa till Tromsö.



Vi vill tacka för alla rapporter som ni skickar trevligt och kul att så många vill dela med sig av sitt fiske. Vi uppskattar det mycket! sen är det trevlig läsning för dom som följer bloggen också. Så ännu en gång ett stort tack.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar