söndag 27 november 2011

Kanonfiske på Linda!

Fick rapport i går av Peter på Landskronabåtarna som berättar om ett riktigt bra fiske på Linda. På 11 man hade dom fått 165 torskar under lördagen och den som hade fått flest hade 29 st. Det hade varit fin storlek på torsken många mellan 3-4 kg och dagens största vägde 6,3 kg. Tyvärr hade dom tappat en större också som dom uppskatta till lätt över 10 kg. Fredagens fiske gav strax över 80 torskar upp till 6,4 kg också det till 11 man. Linda kör ett antal jiggturer framöver och aktuella datum hittar ni på Landskronabåtarnas hemsida under aktuellt.

I dag skulle det vara klubbmästerskap i torskfiske. Men det fisket är inställt pga vinden. Men vi hoppas på bättre väder kommande helg då det planeras småbåtsfiske.

I torsdags så fick ett par yrkesfiskare en minst sagt udda fångst utanför Falkenberg. Det var båten Cindy Vester som fick en hälleflundra i närheten av Morups bank. Och det var ingen liten hälleflundra eftersom fisken vägde 70 kilo och mätte 181 centimeter! Fisken såldes imorse på Göteborgs Fiskauktion. Ni kan läsa mer här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar