söndag 19 februari 2012

Fiskerapporter!

Så fick jag tid till att sammanfatta fiskeåret och det hittar ni här.

I sundet har det varit fortsatt bra fiske under helgen trots tuffa förhållanden. Under lördagen var Marian och Jerko med på Linda och det var blåst, regn och hög sjö i vissa perioder vågor på närmare 2 meter. Men trots det så blev det runt 150 st torskar på båten.

Ulf Starhe med sin Falken genomförde också under lördagen årets första tur med sportfiskare i tufft väder. Och den blev väldigt lyckad 3 st över 11,4 - 11,6 och 12,6 kg. Ett antal fiskevänner har bokat in sig på turer framöver. Så kommer nog härliga rapporter framöver:)

Det var tänkt Vombsjön för oss i helgen men då det snackades om svaga isar och mycket vatten så avstod vi dagens fiske. Men det hade inte varit några problem enligt 3 vänner som var i väg i dag, is på 15 cm och inget vatten. Trots en hel del letande uteblev dom riktigt stora och det blev abborrar upp till 0,5 kg för dom. Tilläggas kan att pimpelforum gul-listat vombsjön nu och isläget kan ju ändras fort.

Fiskevännen Jerry Holmström valde dock att tillbringa söndagen på Finjasjön och jakten efter storgösen. Det lyckades han bra med då han fick en riktigt fin gös på 6,460 kg. Har tyvärr bara bilden nedan då han var ensam och ville återutsätta den så fort som möjligt. Grattis Jerry:)

1 kommentar:

 1. Hi
  VERY PRETTY PICTURES!
  I am an amateur photographer and public blogs. The site where he had closed and now I'm redoing. The photo of my people is:
  http://zorita01.blogspot.com/
  Those of my travels in Spain and abroad want to start redo and put a link on this blog.
  Greetings from Spain.

  SvaraRadera