söndag 2 december 2012

Säsongens sista metetur!

Dåligt med uppdatering den gångna veckan tiden har inte funnits helt enkelt. Men blir skärpning framöver. Nåväl i går var jag ute på denna fantastiskta säongens sista metetur efter dom platta tillsammans med Linus och Olle. Men metet var absolut ingen höjdare! väldigt försiktiga var dom och nappfrekvensen var låg också och någon storlek på plattfisken hade vi inte i heller så det var ingen höjdartur. Men fick i allafall testat mina två nya pillemetespö ett sjöbjörnen light tackle och ett Abu garcia revo bass. Det sistnämda är utan tvekan det skönaste spöet som jag haft till pillemetet. Tyvärr finns det inte att köpa i Sverige.

Har kommit en del rapporter under veckans gång och det fina fisket på det grunda fortsätter. Bla har Amigo haft riktigt bra fiske! senaste turen gav 10 st torskar över 5 kg och bästa man hade 14 st hade bara varit fin fisk mellan 3-5 kg. Får hoppas på fint fiske och väder nästa helg då det tävling (Lupus) undertecknad deltar i tävlingen.

Nu börjar kylan komma och det tar nog inte lång tid innan man kan ta fram pimpelsakerna och ge sig ut på isarna. Titta in på vår samarbetspartners hemsida outnorth.se. För dom erbjuder verkligen många fina produkter som håller en varm därute! bla riktigt fina mössor, handskar, strumpor, med mera. Finns inget värre än att frysa när man är ute då är det inte roligt länge.
Har själv pilotmössan på bilden den står emot både vatten och vind och den är varm!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar