fredag 3 januari 2014

Nya ägare till fiskebussen.se

Vi kan nu berätta att vår sponsor Ola på fishops köpt fiskebussen.se som arrangerar resor till Helnessund i Norge.

Fiskebussen kommer ägas och drivas utav Ola Petersson från Fish-Ops AB i Landvetter samt utav Patrik Larsson som är bosatt i Älvkarleby.
Med början säsongen 2014 kommer alltså ”Fiskebussen” gå under nya ägare men konceptet och allt annat kommer vara som det alltid har varit i Fiskebussens regi i Helnessund.
Hela upplägget kommer vara exakt samma på denna destination som det alltid har varit och ingenting utav det kommer att förändras då det är ett m...ycket uppskattat upplägg med mycket återkommande gäster. Vissa förändringar kommer ske ,t.ex. det kommer finnas större utbud med produkter att köpa på plats såsom jiggar, pilkar, krokar och lite andra förbrukningsvaror, sen kommer alla gäster få ta del utav specialtillbud samt rabatter från Fish-Ops AB innan avfärd. Det kommer alltså finnas en liten shop på plats för förbrukningsvaror, nya sjökort med utmarkerade platser för respektive arter att fiska, infotavlor, veckovis samt säsongsvis tävlingar, ja lite nya idéer som kommer utvecklas allt eftersom under säsongen.. Men som sagt inga större förändringar på denna destination, bara nyheter och utveckling utav företaget.
Inför säsongen 2014 finns det enbart lite platser kvar då det nästan är fullbokat men vi kommer annonsera ut dom platser som finns kvar både på hemsidan och på vår nya facebooksida som kommer komma upp inom kort.

Väl mött och hoppas vi ses på någon av våra camper i framtiden, Ola & Patrik.</
div>

Ett stort grattis och lycka till med allt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar