onsdag 23 juli 2014

Lite blandat!

Har varit ute någon tur på sommartorsken och fisket har varit bra! mycket fisk men i beskedlig storlek. Var i väg för några dagar sedan och spana efter multe utan att se någon. Flera som jag pratat med som har upplevt detsamma trots "säkra" ställe om man säger så. Blir väl någon tur efter sommartorsken till innan vi lägger det helt åt sidan och inriktar oss på metet bara. En hel del nya platser som ska testas framöver gällande metet ska bli spännande.
Tyvärr svårt att få till en bra bild då man blir lite stressad när bulan dyker upp. Men en fin bula och strecken ni ser är jagande torsk. I detta fall han inte pilken halvägs till botten innan där var fisk på torskflugan och pilken.

Makrillmetet är i full gång också! en vän var ute i helgen och fick ca 50 st upp till 1100 gr. Otroligt roligt fiske är det och vi får hoppas att det kommer lite stor makrill i år. Har varit dålig storlek dom sista åren men antalsmässigt jättebra. Får även passa på att gratulera Johan till deras otroliga fiske efter lerskädda 62 st på 3 pass och 8 st över 250 gr helt otroligt har aldrig hört något liknade tidigare.
.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar