måndag 28 maj 2012

Blandat fiske!

Har haft en del att göra sen vi kom hem från västkusten därav lite slött med rapporteringen trots det trillat in rapporter. Vi har bla besiktat trailern och den gick igenom utan problem alltid skönt. Det har även blivit en hel del fiske några pass efter horngäddan bla mängden fisk har varit väldigt bra och det har till 90% varit honor. Men tyvärr har dom största vägt runt 500-600 gr verkar väldigt svårt att få en över 800 gr. Men det blir några pass till efter den.

I går (söndag) skulle vi ta upp båten då den låg i sedan besiktningen av trailern. Vi passa då på att ta en kortare tur efter sommartorsken då det kom rapporter om att det var på gång. Där var en hel del torsk att loda största bulorna var runt 10 meter vi såg! men det var lite långt mellan dom. Men det gav runt 10 st den korta tid vi var ute så helt okej. Ett underbart väder var det hela helgen i allafall:)

Var inne hos Sportfiskegiganten i deras nya fina affär i helgen då vi behövde fylla på med krok, leke osv. Hämta även bleka maskarna som vi beställt. Så nu har man ett tag framöver:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar